Manuele gelaatsverzorging (naargelang huidtype en huidbehoefte):

Officieel verkooppunt Mary Cohr schoonheidslijn

 

Verschillende manuele gelaatsverzorgingen die naadloos aansluiten op je huidtype en huidbehoefte. Bij huidproblemen wordt precies verteld welk type gelaatsverzorging er het beste bij jou past. De gelaatsbehandelingen bevatten steeds een reiniging, naar wens een epilatie van het gelaat, een gelaatsmassage alsook een voedend maskertje. Als afwerking wordt er een serum en passende dagcrème aangebracht.

 

Beauté Aromatique

Deze gelaatsverzorging is een unieke behandeling die de eigenschappen van essentiële oliën combineert met de precieze en subtiele bewegingen tijdens de gelaatsmassage. De huid wordt heerlijk glad en zacht, maar wordt niet vet en glimmend. Na de behandeling is je huid rustiger en ziet je gezicht er stralend uit!

 

Dermo Peeling

Speciaal voor de ouder wordende, doffe huid en bruine vlekken. Bij deze huidherstellende behandeling wordt een grondige exfoliatie uitgevoerd. De behandeling stimuleert de celvernieuwing en bevordert het herstel van de opperhuid, waardoor je huid er weer “als nieuw” uitziet.

 

Age Firming

Age Firming vermindert zichtbaar tekenen van veroudering en vermoeidheid. Het aantal rimpels vermindert spectaculair. Vermoeide trekken worden gelift. Jouw teint wordt terug stralend!

 

PhytOxygene

PhytOxygene ontgift en laat de huid terug ademenen. De teint wordt terug frisser en zuiverder. Het maakt de huid terug gladder en het gezicht straalt als nooit tevoren.

 

Soin Multi Pureté

Behandeling gericht op gemengde -, glimmende - tot vette huid. Het maakt de huid mat, egaliseert en vermindert imperfecties, zoals acné.

 

Age Repair / Age Signes Reverse

Na deze anti-aging behandeling, specifiek gericht op ouderdomstekenen, ziet de huid er steviger uit. De hoge, zuivere concentraties vitamine C zorgen ervoor dat rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken. Pigmentvlekken zijn zichtbaar verminderd.


NIEUW BIJ MAARTJE'S CENTRUM