Plasma Lift

Ieder mens heeft vanaf zijn/haar bestaan collageen en elastine vezels in de huid. Elastine vezels zorgen voor de elasticiteit in de huid. Collageen zorgt ervoor dat de huid strak en stevig is. Naarmate de leeftijd vordert, gaat ons lichaam minder van deze vezels gaan produceren. Zo ontstaan rimpels en spreekt men van huidverslapping.

 

Waarom de plasmapen gebruiken?

Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van zowel de bovenste als de onderste oogleden. Ook reeds gevormde mimische rimpels kan je na deze behandeling zo goed als verminderd zien. Bij de klassieke chirurgische ooglidcorrectie wordt er huid verwijderd door deze te gaan wegsnijden. Bij de plasmalift wordt er noch gesneden noch een inspuiting toegediend. Door de geproduceerde warmte van de pen wordt het plasma in de huid terug opgewekt.

Resultaat : plasma maakt je huid strakker.

 

Verloop behandeling 

Samen met jou worden de mogelijkheden tijdens het intakegesprek besproken. Na een grondige anamnese wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit alles gebeurt vooraleer de behandeling van start gaat.

Tijdens de behandeling worden er, door middel van de plasmapen, donkere puntjes op de bovenste huidlaag geplaatst. Na een aantal dagen worden deze puntjes korstjes. Deze korstjes drogen op en vallen van de huid af. Onder deze korstjes merk je nieuwe huid. Intussen gaat de aanmaak van nieuwe vezels door de huid verder. Dit gedurende een tijdspanne van 3 maanden, volgend op de behandeling. 

 

Het uiteindelijke resultaat zie je na 3 à 4 maanden.